Jim en Eddy

Op naar Kona

‘Je hebt eigenlijk best een leuke baan,’ kreeg ik onlangs van een kennis te horen, en ik kon vervolgens niet meer dan beamend knikken. Als hoofdredacteur van New Scientist ontmoet ik de beste...

Ruud Meijer

Journalist Jim Jansen en fotograaf Eddy Ellert begeven zich door de straten van Amsterdam Oost en komen bekende- en onbekende buurtgenoten tegen. Deze keer Ruud Meijer, voormalig docent, schilder en...

LÜNA

Journalist Jim Jansen en fotograaf Eddy Ellert begeven zich door Amsterdam-Oost en komen bekende en onbekende buurtgenoten tegen. Deze keer de band LÜNA, die repeteert voor een groot optreden in het...

Kees Hoogeveen

Journalist Jim Jansen en fotograaf Eddy Ellert begeven zich door Amsterdam-Oost en komen bekende en onbekende buurtgenoten tegen. Deze keer Kees Hoogeveen, muzikant/filmer en creatief ondernemer. Als...

Ineke Kroese

Journalist Jim Jansen en fotograaf Eddy Ellert begeven zich door Amsterdam-Oost en komen bekende en onbekende buurtgenoten tegen. Deze keer Ineke Kroese, therapeute die dol is op koffie en lezen. Het...

Koffie met Erik Scherder

‘Je hebt eigenlijk best een leuke baan,’ kreeg ik onlangs van een kennis te horen, en ik kon vervolgens niet meer dan beamend knikken. Als hoofdredacteur van New Scientist ontmoet ik de beste...

MAVO Oost

‘Je hebt eigenlijk best een leuke baan,’ kreeg ik onlangs van een kennis te horen, en ik kon vervolgens niet meer dan beamend knikken. Als hoofdredacteur van New Scientist mag ik de beste...